Šport > Nogomet
22 ogledov

Diarra potrdil smrt sestrične

lassana diarra sami khedira EPA
Francoski reprezentant Lassana Diarra je potrdil, da je bila v terorističnih napadih v Parizu ubita njegova sestrična Asta Diakitie.

Lassana Diarra, nekadnji vezist Real Madrida in Chelseaja, ki se je v poletnem prestopnem roku preselil v Marseille, je z objavo na družabnem omrežju Facebook potrdil, da je v napadih v francoski prestolnici izgubil člana širšega kroga njegove družine.

Nogometaš je v tem času - tako kot njegov rojak Antoine Griezmann - igral na prijateljski tekmi med Francijo in Nemčijo.

''Dober večer vsem,'' je odprto pismo začel Diarra. ''V luči dramatičnih dogodkov, ki so se zgodili v Parizu, vas danes naslavljam s težkim srcem.  Kot ste morda že prebrali, sem v napadih doživel osebno izgubo, saj je bila med žrtvami tudi moja sestrična Asta Diakitie, tako kot na stotine drugih nedolžnih Francozov,'' je nadaljeval 30-letnik.

''Meni je bila v veliko oporo, kot starejša sestra. V teh trenutkih groze je pomembno, da vsi predstavniki naše države in njene raznolikosti spregovorimo in ostanemo enotni pred grozotami, ki nimajo ne barve ne vere. Skupaj moramo ščititi, ljubiti in spoštovati mir. Hvala vsem za vaša sporočila. Pazite nase ter na bližnje in naj žrtve počivajo v miru,'' je še zapisal francoski nogometaš.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.