Šport > Nogomet
7 ogledov

Diego grozi z odhodom iz Al Wasla

Maradona Reuters
Nekdanji argentinski nogometni zvezdnik Diego Armando Maradona je svojim delodajalcem v Al Waslu v Združenih arabskih emiratih spet zagrozil, da bo po sezoni zapustil klub. Kot pravi Argentinec, je z vodilnimi v klubu že zahteval sestanek, da mu ti odobrijo več denarja za nakup igralcev, s katerimi bi bil konkurenčen v ligi.

Diego Armando Maradona, ki ima s klubom dveletno pogodbo, pravi, da nima drugih privlačnih ponudb, a se je za ta korak odločil, ker je klub po njegovem mnenju prelomil številne dane obljube. Prav zato je blizu temu, da se ne uvrsti v tamkajšnjo Ligo prvakov.

"V prihodnjih dneh se bom sestal z gospodom Marwanom in drugimi iz uprave ter se nato odločil, ali bomo skupaj delali naprej," pravi Argentinec, ki pričakuje, da bo klub izpolnil del njegovih zahtev, v nasprotnem primeru pa bo zapustil omenjeno sredino: "V Dubaj pa se bom kot turist zanesljivo še vrnil."

To pa ni prva grožnja Maradone, da bo odšel, ker nima dovolj kakovostnih igralcev. Nazadnje je to storil februarja, ko so mu zmanjšali proračun za nakup nogometašev. Kot pravi, mu vodstvo kluba, v katerem se sicer odlično počuti, ne omogoča sestaviti ekipe, s katero bi se boril za naslov prvaka.

Komentarjev 1
  • bojovi 14:18 25.april 2012.

    He he kaj njegova tehnika igranje z roko in povleči črtico ne deluje XD.