Šport > Nogomet
1206 ogledov

Sedem mesecev po porodu prelestna novinarka v izvrstni formi

Diletta Leotta Instagram Diletta Leotta.
Priljubljena športna novinarka navdušuje s svojim stasom.

Ime Diletta Leotta je dobro znano evropskim, predvsem pa italijanskim ljubiteljem nogometa. Gre za novinarko, ki že nekaj let dela za mrežo DAZN in poroča s prvoligaških stadionov na Apeninskem polotoku.

Avgusta lani je Leotta povila hčerko Ario, katere oče je nemški nogometni vratar Loris Karius, sicer znan po veliki napaki, ki jo je v dresu Liverpoola naredil v finalu Lige prvakov proti madridskemu Realu.

In Leotta, ki redno objavlja svoje fotografije na družbenih omrežjih, je manj kot osem mesecev po rojstvu Arie že v odlični kondiciji.

Diletta Leotta | Avtor: Instagram Instagram

To je moč opaziti na seriji podob na Instagramu, kjer 32-letna Siciljanka na nekaterih fotogtafijah pozira skupaj z malo hčerkico.

Diletta Leotta | Avtor: Instagram Instagram

Leotta je v preteklosti delala kot model, kot novinarka pa za Sky Sport, Radio 105 in La7. Kot voditeljica je imela glavno vlogo na izboru za Miss Italije in na slovitem glasbenem festivalu San Remo.

Sicer gre za diplomirano pravnico, ki je svojo izobrazbo pridobila na rimski mednarodni univerzi Guido Carli, kjer je diplomirala leta 2015.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Ender3 15:27 02.april 2024.

    Hmmm slovi kot najbolj simpatična novinarka..

Sorodne novice