Šport > Nogomet
14 ogledov

Dinamo čaka peklensko vzdušje

viole navijači ljudski vrt Maribor-Željezničar Anže Petkovšek
Aktualni prvaki iz Maribora so sporočili, da bo Ljudski vrt na povratni tekmi četrtega kola kvalifikacij za Ligo prvakov proti Dinamu razprodan. Zagrebčane čaka peklensko vzdušje.

V Mariboru je nogometna vročica pred povratno tekmo četrtega kola kvalifikacij za Ligo prvakov že na vrhuncu. Čeprav je do tekme še šest dni, so vstopnice za sosedski mariborsko-zagrebški derbi v Ljudskem vrtu nogometni navdušenci razgrabili kot vroče žemljice.

Vstopnic za povratno tekmo med Mariborom in zagrebškim Dinamom, ki bo v mestu ob Dravi v torek ob 20.45, tako ni več. Iz Maribora so namreč sporočili, da je pošlo prav vseh 12.400 vstopnic, kolikor jih je bilo na voljo.

Nogometaši Maribora so na prvi tekmi četrtega kola kvalifikacij za Ligo prvakov v Zagrebu izgubili proti Dinamu z 1:2 (1:1) in bodo sanje o napredovanju med evropsko klubsko nogometno elito skušali uresničiti pred nabito polnimi tribunami.

Tisti, ki so se odpravili po vstopnice v začetnem delu predprodaje, so bili nagrajeni za večurno vztrajanje v vrsti. Zdaj jih na prodajnih mestih več ne gre iskati. Le del zahodne tribune bo namenjen za zelo pomembne goste Dinama, zato tam ni bilo mogoče zasesti vseh sedežev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.