Šport > Nogomet
10 ogledov

Dinamo: Previdnost je mati modrosti

1/23
Žurnal24 main
Bad Radkersburg je v teh dneh dom nogometašev Dinama, ki se pripravljajo na prihajajočo sezono, kjer jih verjetno spet čaka obračun z našimi prvaki iz Domžal.

Hrvaški prvak Dinamo Zagreb in slovenski prvak NK Domžale sta v torek dobila svoja nasprotnika v kvalifikacijah za nogometno Ligo prvakov . Če bosta proti severnoirskemu Linfieldu in luksemburškemu Dudelangeju uspešna, se bosta v drugem predkolu pomerila med seboj. To bi pomenilo ponovitev lanskega obračuna, ki so ga dokaj zanesljivo dobili zagrebški modri. Kljub poprejšnjemu napredovanju pa so pri Dinamu, ki je prav tako doživel precej sprememb, v napovedih zelo pazljivi in spoštljivi.

Hrvaški prvaki se te dni na pripravah pred začetkom sezone mudijo v avstrijskem termalnem letovišču Bad Radkersburg , avstrijskem dvojčku naše Gornje Radgone. Tam je zbrana okoli štiridesetčlanska zasedba Dinama, vključno s predsednikom Mirkom Barišićem in "de facto" vladarjem kluba Zdravkom Mamićem . Ekipa Žurnala24 si je pobliže ogledala delo hrvaškega giganta v tako imenovanem avstrijskem raju za upokojence.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.