Šport > Nogomet
57 ogledov

Direktor prejel skrivnostno ponudbo za Draxlerja

Julian Draxler EPA
Nemški nogometni klub Schalke je na zadnji dan prestopnega roka zavrnil konkretno ponudbo za Juliana Draxlerja.

Mladi nemški nogometni talent Julian Draxler je že kar nekaj časa na radarju Arsenala. Londonski klub do zdaj še ni spravil skupaj konkretne ponudbe za Draxlerja, jim ga je pa na zadnji dan prestopnega roka želel speljati nek drug klub.

Direktor nogometnega kluba Schalke Horst Heldt je sporočil, da je prejel spodobno ponudbo za nogometaša, katerega odkupna klavzula sicer znaša 37 milijonov britanskih funtov. Od kje je ponudba prišla ni želel razkriti, dejal je zgolj, da je gre za "klub severno od nas (Gelsenkirchen op. a.)". Glede na geografski položaj Londona je tako jasno, da Arsenal ni bil ta skrivnostni ponudnik, najglasneje pa se omenja Wolfsburg.

Ta bundesligaš je namreč pred tem v Madrid prodal vezista Diega, Draxler pa se zdi več kot primerna zamenjava za Brazilca. Kdorkoli je bil, pa ponudba ni bila dovolj, da bi prepričala klub iz Gelsenkirchna. "Ponudba je bila spodobna, a vseeno premajhna za nas. Juliana smo o tem obvestili, to pa je tudi vse," je dejal Heldt.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.