Šport > Nogomet
21 ogledov

Djurovski tudi uradno v Mariboru

Milko Djurovski se je vrnil v Maribor. Žurnal24 main
Milko Djurovski je novi trener NK Maribor. Nekdanji nogometaš vijoličastih je s prvoligašem iz Ljudskega vrta podpisal dveletno pogodbo in bo ekipo vodil že na sobotni tekmi proti Nafti v Lendavi.

Vodstvo slovenskega nogometnega kluba Maribor je novega trenerja predstavilo na današnji novinarski konferenci. Milko Djurovski je tako na klopi zamenjal Marijana Pušnika. "Zame je velika čast prevzeti odgovorno nalogo trenerja NK Maribor," je najprej povedal Djurovski in dodal, da bo Maribor igral odprto, zanimivo za občinstvo in vedno na zmago. 44-letni strokovnjak pravi, da bo sicer najprej potreboval sedem do deset dni za spoznavanje značaja igralcev, novih okrepitev pa v Ljudskem vrtu ne pričakujejo.

"Po nekaj neprespanih nočeh in slabi volji smo sporazumno prekinili sodelovanje z Marijanom Pušnikom. Menjava trenerja je vedno neprijetna naloga, toda zdaj smo izbrali Djurovskega, ki se je s svojim delom že izkazal v Nafti in Dravi. Verjamemo, da je lahko uspešen tudi v Mariboru," je o zadnji spremembi v taboru vijoličastih dejal športni direktor Maribora Zlatko Zahovič.

Djurovski je s prvoligašem iz Ljudskega vrta podpisal dveletno pogodbo in bo ekipo vodil že na sobotni tekmi 6. kola Prve lige Telekoma Slovenije proti Nafti v Lendavi, s katero se je razšel pred vsega desetimi dnevi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.