Šport > Nogomet
17 ogledov

Do El Clasica ne bo spremembe

Barcelona Fabregas EPA
Real v zadnjem času igra zelo prepričljivo in pridno nabira točke v španskem prvenstvu ter še naprej ohranja tri točke prednosti pred Barcelono. Vezist Kataloncev Cesc Fàbregas tako ne verjame, da bodo galaktiki izgubili kakšno točko pred letošnjim prvim prvenstvenim El Clásicom.

Madričani so v letošnjo sezono vstopili odločeni, da prekinejo popolno prevlado Barcelone v zadnjih treh sezonah. Sodeč po prvem delu sezone jim to uspeva zelo dobro, če ne že kar odlično, a za dokončne ocene je še veliko prezgodaj. Kljub temu Real v zadnjem času res igra odlično in ne izgublja točk (proti Valencii bi jih lahko izgubili, toda sodniki so se odločili drugače) ter še naprej ohranja tri točke prednosti pred Barcelono. Cesc Fàbregas verjame, da bo tako vse do 10. decembra, ko bomo v španski prestolnici priča prvemu letošnjemu prvenstvenemu El Clásicu. "Ne bodo izgubljali točk," je 24-letnik povedal za Marco.

Fàbregas se je dotaknil tudi vzdušja pri Barceloni po njegovem prihodu oziroma vrnitvi iz Arsneala. Španski reprezentant je še posebej pohvalil izkušenega Xavija: "Sem v elementu in zelo uživam s svojimi vrstniki, ki vidijo vse. Xavi je izkušen, govori mi, kako naj se premikam, in me spodbuja." Cesc Fàbregas je v letošnji sezoni v španskem prvenstvu za zdaj zabil pet zadetkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.