Šport > Nogomet
13 ogledov

Do konca s Protego

Žurnal24 main
Ljubljanski prvoligaš Interblock je po seriji porazov odstavil trenerja Borivoja Lučića. Po naših informacijah naj bi do konca sezone klub kot tandem vodila direktor Nenad Protega in Radoslav Bečejac.

Interblock naj bi po naših informacijah do konca sezone kot tandem vodila direktor Nenad Protega in nekdanji zvezdnik Olimpije Radoslav Bečejac. Borivoje Lučić od včeraj ni več trener članske ekipe.

Vodstvo kluba se je po le eni zmagi na zadnjih šestih tekmah odločilo za menjavo. Mlada ljubljanska ekipa trenutno zaseda predzadnje mesto na prvoligaški lestvici in se ji obeta igranje v dodatnih kvalifikacijah za obstanek v ligi. V zadnjih dveh kolih bo Interblock gostil Rudar in gostoval v Mariboru.

“Očitno še niso zreli”

Tako je to v našem poslu,” je v četrtek za Žurnal24 povedal Lučić. “Zadnje čase smo bili v krizi. Zadnjih 20 dni tudi vzdušje ni bilo najboljše. Ekipa je mlada, psihološko je padla in v klubu so se odločili za menjavo trenerja, da bi v zadnjih dveh kolih poskušali kaj spremeniti. Kot kaže, igralci še niso zreli za igranje v prvi ligi. Lažje je zamenjati trenerja, kot pa 20 nogometašev,” nam je razložil že nekdanji vodja strokovnega štaba ljubljanskega kluba.

Gliha in Kavčič rekla ne
Naši viri pravijo, da so v Interblocku želeli na klopi videti Primoža Gliho ali Tomaža Kavčiča, vendar nobeden od njiju ni bil pripravljen prevzeti moštva.
Kavčič ima precej stabilnejšo službo kot selektor mlade slovenske reprezentance, Gliha, ki je v slovenskem prostoru vodil že Olimpijo, Dravo in Gorico, pa naj bi želel pogodbo vsaj do naslednjega poletja, na kar pa pri Interblocku niso bili pripravljeni pristati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.