Šport > Nogomet
40 ogledov

Dobrodelni Tavares: "Živel bom v MB!"

Tavares je leta 2008 prišel v Maribor iz Apoela in nemudoma postal eden izmed kl Žurnal24 main
Kapetan Maribora Marcos Tavares je v torek predstavil dobrodelno društvo, ki bo v štajerski prestolnici delovalo pod njegovim pokroviteljstvom. "Mestu sem se želel na ustrezen način oddolžiti."
Mesto je mene in družino odlično sprejelo, tukaj se nikoli nismo počutili kot tujci – tega ne bomo pozabili. Mestu sem se želel na ustrezen način oddolžiti.
Marcos Tavares

Brazilski as Marcos Tavares bo s pomočjo žene Leticie in sodelavcev v Mariboru skrbel za delovanje dobrodelnega društva International Ministry Kairos Slovenija, nevladne (in mednarodne) organizacije vernikov, ki se bo zavzemala za socialno pravičnost in dobrodelnost, pomagali pa bodo tudi tujcem pri prilagajanju na novo okolje. Kapetan Maribora je na torkovi otvoritvi društva povedal, da se je želel na ta način oddolžiti mestu, kjer so ga vsi sprejeli z odprtimi rokami.

"Odločil sem se, da bom po koncu kariere živel v Mariboru. Mesto je mene in družino odlično sprejelo, tukaj se nikoli nismo počutili kot tujci – tega ne bomo pozabili. Mestu sem se želel na ustrezen način oddolžiti. V ta namen sva se z ženo lotila projekta, da bi po svojih najboljših močeh pomagali pomoči potrebnim k lepšemu življenju," je povedal Brazilec v prostorih društva na Tržaški cesti 23.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.