Šport > Nogomet
19 ogledov

Dogovor: Tévez gre v PSG!

carlos tevez manchester city Reuters
Argentinski napadalec Cárlos Tévez bo kariero kot kaže nadaljeval pri francoskem Paris Saint-Germainu, potem ko naj bi njegov trenutni klub Manchester City in katarski lastniki PSG dosegli dogovor o prestopu, poročajo viri blizu pariškega prvoligaša.

Paris Saint-Germain je Cárlosu Tévezu ponujal 3,5-letno pogodbo, cena prestopa pa za zdaj še ni znana. Tévez je vse od septembrske tekme Lige prvakov, ko na gostovanju Manchestra Cityja pri Bayernu ni želel oditi na ogrevanje, postal persona non grata pri Cityju, na lastno pest pa je kar nekajkrat pobegnil tudi v rodno Argentino, zaradi česar ga po morebitnem prestopu čaka še ena huda denarna kazen zaradi kršitve pogodbe. Tévez mora le še sprejeti ponudbo PSG, v sredo pa naj bi pristal v Parizu.

Ancelotti: "Ponudili so mi Torresa, Berbatova, Cavanija ..."
Moratti potdrdil: 25 milijonov za Téveza

Tako se bo kot kaže končala nekajmesečna saga, ki je nov preobrat dobila prejšnji teden, ko je Tévezov 28-milijonski prestop k AC Milanu, ironično, propadel zato, ker Alexandre Pato ni želel oditi v PSG. Športni direktor Leonardo naj bi bil dolgoleten oboževalec nekdanjega napadalca Boce Juniors, West Ham Uniteda in Manchester Uniteda, a je tehtnico vprid njegovega prihoda nagnil šele trener Carlo Ancelotti, ki je po prihodu k PSG večkrat klical po nakupu izkušenega napadalca.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.