Šport > Nogomet
2 ogledov

Domžale načrtujejo povratek

Drava je z zmago 3:0 še poglobila krizo državnih prvakov iz Domžal. Žurnal24 main
Športni direktor Domžal Dejan Djuranovič verjame v vrnitev prvakov na stara pota. Domžalčani so sezono začeli odlično, nato pa sta sledila poraza proti Livarju in Dravi. Kaj se dogaja?
 
 

Vsem skupaj je bila to šola, da s takim pristopom ne moremo konkurirati na nobeni tekmi.

Dejan Djuranovič

 
Pet zmag in trije remiji, prvo mesto na lestvici, dobra igra ... “Življenje je lepo!” so si lahko pred šestimi dnevi peli trener Robert Pevnik in njegovi izbranci. Nato pa je prišel Livar , drugoligaš brez zmage v svoji konkurenci, in šokiral rumene v pokalu (1:4), vajo pa je prejšnji vikend v tekmi devetega kola PrveLige Telekom ponovila Drava (0:3). Kaj se dogaja?

Zamišljeni trener Robert Pevnik. © IFP

 
Proti Livarju ni opravičila
Na to vprašanje nam je odgovoril športni direktor domžalskega kluba Dejan Djuranovič : "Po zelo dobrem začetku sezone sta sledila ta dva poraza. Tisti proti Livarju se nam ne bi smel zgoditi, zanj ni nobenega opravičila, kajti v tej tekmi nismo imeli pravice do kiksa, a zgodilo se je. Posledično smo bili nato poraženi še na Ptuju. Drava je pokazala, da lahkega nasprotnika ni, sploh če ne greš v tekmo kar najbolj pripravljen. Vsem skupaj je bila to šola, da s takim pristopom ne moremo konkurirati na nobeni tekmi."

Pevnik ostaja v sedlu
Še več: Drava Domžalam ni prizadejala le prvega poraza v tej sezoni, ampak tudi prvega po 29. marcu, ko je bil ob Kamniški Bistrici z 2:1 boljši Interblock . Ima Pevnik še kaj kredita pri odgovornih? "Sploh ni govora o tem in ne verjamem, da v bližnji prihodnosti sploh bo. Osredotočeni smo le na naslednje tekme in poskušamo ekipo vrniti v prejšnje stanje. Med igralci in strokovnim vodstvom vlada prepričanje, da se lahko vrnemo v zmagovalno stanje," je še dejal Djuranovič in dodal, da je cilj Domžal letos Evropa, naslov pa bi bil le še pika na i.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.