Šport > Nogomet
12 ogledov

Drag konec sezone za navijače L'poola

Liverpool Reuters
Ogled tekme med Liverpoolom in Manchester Cityjem bo drago stal navijače rdečih.

Liverpool je ob koncu sezone v imenitnem položaju, da po dolgih letih čakanja znova zasede prestol angleške elitne nogometne lige. Boj za prvenstveno lovoriko bo napet do konca, veliko pa bo odvisno tudi od prihajajoče tekme med Liverpoolom in Manchester Cityjem, najresnejšim tekmecem rdečih v boju za naslov. Pomembnost tekme pa se na žalost navijačev izraža tudi v cenah vstopnic. 

Za najbolj ogleda željne so na voljo vstopnice prek spleta, ki stanejo vrtoglavih 2.500 britanskih funtov, možno pa jih je kupiti samo v paru, kar pomeni, da je za dva sedeža na Anfieldu treba odšteti kar 5.000 funtov. Glede na to, da je standardna cena za ista sedišča približno 50 funtov, je jasno, da je jeza navijačev velika. Najnižja cena, ki jo je mogoče zaslediti na spletnih prodajnih mestih, je slabih 800 funtov, kar je dražje, kot stanejo letne vstopnice s sedeži za enim od golov. 

Nič kaj cenejše niso vstopnice za gostujoče nogometaše, katerih cena se začne pri 430 funtih, kar je desetkratnik običajne cene. Predstavnik navijačev Liverpoola je ob teh ekstremnih skokih cen klub že pozval k ukrepanju in predlagal, naj se tovrstne ponudnike močno kaznuje za takšno perverzno izkoriščanje dobre sezone njihovega priljubljenega kluba. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.