Šport > Nogomet
8 ogledov

Dresa Slovenije: moder in bel

tim matavz milivoje novakovic Dejan Mijović
Spletna stran todosobrecamisetas.net je objavila podobe najnovejših reprezentančnih dresov športnega opremljevalca Nike. Nogometaši Slovenije bodo na gostovanjih v prihodnje, kot kaže, igrali v svetlomodri majici z zeleno-belim Triglavom. Neuradno smo izvedeli, da bodo domači dresi beli.

Domači dres slovenske nogometne reprezentance bo po novem bele barve, gostujoči pa svetlo modre, smo izvedeli neuradno. Nogometna zveza Slovenije (NZS) naj bi podobo novih dresov sicer uradno predstavila šele marca naslednje leto, po spletu pa že krožijo podobe z morebitnim izgledom nove majice. Spletna stran Todosobrecamisetas.net je objavila fotografije novih dresov športnega opremljevalca Nike, med katerimi je tudi "zelo atraktivna" (po mnenju spletne strani) majica Slovenije. Gre za gostujoči dres, ki bo, kot kaže, od naslednjega leta naprej modre barve, Triglav na prsih pa bo zeleno-bel, z dvema črtama.

Komentarjev 9
  • radiator 23:35 24.november 2011.

    offse pardoniram za 2 podobna komentarja, ni mi prikazal prej.

  • radiator 23:34 24.november 2011.

    O joj... Modro barvo so napovedali že decembra 2009 na Brdu. Je tako težko poiskati malo po bazi člankov? Takrat so tudi povedali, da osnovna barva domačega dresa ostaja bela. Oprostita J. K. in G. N. ampak tale članek si ...prikaži več ne zasluži imena članek.

  • radiator 19:17 24.november 2011.

    Mislm ej.. kot prvo, osnovna barva prvega dresa je že zdaj bele barve. Da bo pa drugi dres moder so pa napovedali že decembra 2009. Kot drugo bi pa novinarji le malo pobrskali po zgodovini člankov in ne bi pisali takih bučk.