Šport > Nogomet
20 ogledov

Drogba se je "tresel od strahu"

Didier Drogba strah Youtube
Chelsea nocoj na prvi četrtfinalni tekmi Lige prvakov gostuje pri Benfici. V javnost pa je prišel video rekacije Didierja Drogbaja po žrebu, ki je londonskim modrim namenil Portugalce. Napadalec se je norčeval in "tresel od strahu" pred svojimi nasprotniki.

Didier Drogba je z dobro voljo sprejel žreb četrtfinala Lige prvakov, ki jim je namenil Benfico. Očitno napadalec iz Slonokoščene obale, ki se je "tresel od strahu", nima ravno velikega spoštovanja do Portugalcev. Že nocoj pa bodo navijači na Luzu lahko pokazali, kaj si mislijo o odzivu Drogbaja. Bržkone lahko napadalec londonskih modrih pričakuje salve žvižgov domačih navijačev. "Benfica bo Drogbaju odgovorila na terenu," je ob tem dejal trener Benfice Jorge Jesus.

Benfica bo v obračunu s Chelseajem lovila svoj prvi polfinale v Ligi prvakov po letu 1990. "Drogba pozna tradicijo, vrednost in kakovost Benfice in portugalskega nogometa. Jaz se temu ne bi smejal. Mi smo iz Lige prvakov izločili Manchester United, Sporting, ki jo komaj peti v našem prvenstvu, pa je v Evropski ligi izločil Manchester City, drugo najboljše angleško moštvo," je še dodal Jesus. V vsakem primeru si danes na stadionu Luz ne bi želeli biti v koži Drogbaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.