Šport > Nogomet
16 ogledov

Drogba: Želel sem oditi od prvega dne

Didier Drogba Žurnal24 main
Zvezdnik Chelseaja Didier Drogba je v intervjuju za francosko revijo France Football povedal, da želi zapustiti klub, v katerem si nikoli ni želel igrati.

Reprezentant Slonokoščene obale je v Chelsea prišel leta 2004 iz Marseilla, s katerim je igral v finalu pokala UEFA. Didier Drogba je zdaj razkril, da je kljub slabim občutkom vse od prvega dne svoje delo opravljal kar se da zavzeto. "Nikoli si nisem želel priti v Chelsea, zato sem imel težave od prvega dne," je senzacionalno povedal 29-letni zvezdnik. "S klubom sem imel vselej čuden odnos. Od prvega dne sem želel oditi in potem tudi vsako poletje. Do sedaj sem delal, kar je dobro za klub, zdaj pa je prišel čas, da pomislim nase in na prvo mesto postavim svoje interese."

 
 

Nikoli si nisem želel priti v Chelsea. Prišel je čas, da pomislim tudi nase.

Didier Drogba

 
Drogbaja je v Chelseaju zadrževal le odličen odnos z bivšim trenerjem Josejem Mourinhom, po njegovem odhodu pa napadalec ne vidi več razloga, da bi ostal v Londonu. "Potrebujem spremembo okolja," je povedal. "Kar nekaj časa je trajalo, da sem se navadil na Chelsea, zdaj pa je prišel čas, da okusim nekaj novega."

Njegov izbor je jasen: želi v enega od elitnih evropskih klubov. Te navaja kar poimensko. "Potrebujem klub, za katerega si bom pripravljen zlomiti nogo. Spet želim igrati z metuljčki v trebuhu za klub, ki bi mi omogočal sanje. Takšne strasti pa v meni ne more vzbuditi 50 klubov, pravzaprav lahko to uspe le štirim. To so Milan, Inter, Real in Barcelona," je oznanil Drogba in tem klubom poslal jasno sporočilo.

V Chelseaju so se hitro odzvali in na svoji uradni spletni strani objavili sporočilo za medije in navijače. "Didier Drogba je lani podpisal novo štiriletno pogodbo s klubom. Pričakujemo, da bo kot vrhunski nogometaš ta dogovor spoštoval do konca."

Verjamete, da bo po januarskem prestopnem roku vse tako, kot je danes?
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.