Šport > Nogomet
9 ogledov

Drugo mesto je zdaj realnost

Olimpija-maribor cvijanović ivelja vršič Saša Despot
Ljubljanska Olimpija je na sredinem večnem derbiju najbrž zapravila še zadnjo priložnost, da se vmeša v boj za naslov prvaka. Po zmagi z 2:1 ima Maribor zdaj na vrhu znova 15 točk prednosti, kar je preveč, česar se zavedajo tudi zmaji.

"Vzdušje je bilo super, prava atmosfera, veliko ljudi, škoda, ker nismo zmagali. Imeli smo svoje priložnosti, ki jih nismo izkoristili. Moramo dvigniti glave in nadaljevati z bojem za drugo mesto, to je zdaj realnost," se je z bojem za drugo mesto sprijaznil tudi napadalec zmajev Dejan Djermanović. Ljubljančan je v Stožicah nastopil rahlo poškodovan, saj je zaradi težav z mišico tudi izpustil obračun proti Rudarju. Igrišče je zapustil v 70. minuti, ko je sam zahteval menjavo. Marsikdo je že pomislil, da je obnovil poškodbo, a temu ni bilo tako. "Začutil sem bolečino, z našim fizioterapevtom pa sva bila dogovorjena, da je v takem primeru bolje, da ne igram naprej. Lahko bi namreč prišlo do posledic in seveda do daljše odsotnosti z igrišč. No, kmalu sva ugotovila, da je do bolečine prišlo le zaradi preobremenitve, saj sem pred tekmo opravil le en pravi trening. No, dan po tekmi nisem imel težav, normalno sem treniral in bom v Murski Soboti na voljo trenerju," je še dejal Djermanović, ki je tokrat prvič zaigral na večnem derbiju. S soigralci pa ga že konec tedna čaka nova zahtevna naloga, saj bodo zmaji gostovali v Murski Soboti pri Muri 05.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.