Šport > Nogomet
6 ogledov

Duisburg prekinil post

prasnikar_bojanAFP - main Žurnal24 main
Nogometaši Duisburga so v 10. kolu nemškega prvenstva na gostovanju pri Prašnikarjevem Energie Cottbusu prekinili niz petih zaporednih porazov. Gostje so zmagali z 2:1.
 

Bundesliga, 10. kolo

E. Cottbus : Duisburg 1:2

Soigralci slovenskega kapetana Klemna Lavriča, ki je tokrat manjkal zaradi poškodbe, so tekmo bolje začeli in povedli že v 7. minuti, ko je s prostega strela z več kot 30 metrov v bližnji vratarjev kot zadel Björn Schlicke. V nadaljevanju prvega dela je sledilo obdobje enakovredne in na trenutke tudi grobe igre (na kar kažejo tudi trije rumeni kartoni).

Drugi del so precej bolje začeli gostitelji, ki so z napadalno igro ogrožali vratarja Toma Starkeja. V 66. minuti so tako varovanci Bojana Prašnikarja kronali terensko premoč, ko je odbiti strel v mrežo pospravil Timo Rost. Ko je že vse kazalo na popoln preobrat zadnjeuvrščenega moštva Bundeslige, je v 74. minuti za hladen tuš domačih navijačev poskrbel Ivica Grlić. 32-letnik, ki je zadel s prostega strela preko živega zidu, je poskrbel, da varovanci nekdanjega slovenskega selektorja tudi po 10. krogu Bundeslige ostajajo na zadnjem mestu s štirimi točkami.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.