Šport > Nogomet
17558 ogledov

Dve leti po smrti žene nova družinska tragedija

rio ferdinand Profimedia
Upokojeni nogometni zvezdnik Rio Ferdinand se dve leti po smrti žene sooča z novo družinsko tragedijo.

V 59. letu starosti je bitko z rakom izgubila Janice St. Fort , mama nogometašev Ria in Antona Ferdinanda . To je že druga družinska tragedija v dveh letih za nekdanjega zvezdnika Manchester Uniteda , ki mu je leta 2015 za posledicami raka na dojkah umrla žena. Stara je bila vsega 34 let.

rio ferdinand Ferdinand Šport Po ženini smrti žalost utopil v alkoholu

Ferdinand, ki je po smrti dolgoletne spremljevalke postal samohranilec s tremi otroki, svojo žalost pa je nekaj časa blažil z opojnimi substancami, se ponovno sooča z izgubo ljubljene osebe.

"S strtim srcem oznanjamo, da je po bitki z rakom umrla naša izjemna mama Janice. Vsem nam je bila velik navdih in radi so jo imeli vsi, ki so jo imeli priložnost spoznati. Umrla je v bolnišnici v Londonu, ob njeni postelji pa so bili ljubeči mož Peter in njeni štirje otroci. Bila je predana mama in izjemna babica našim otrokom. Mama je bila srce naše družine. V težkih trenutkih nas je podpirala z nasmejanim obrazom. Njena moč, pogum, humor in prijaznost niso imeli meja," je v uradni izjavi zapisala družina.

Rio in njegova mama sta si bila zelo blizu. Nekdanji angleški reprezentant jo je nekoč označil za "supermamo", leta 2014 pa je v intervjuju povedal: "Ko me je rodila, je bila stara komaj 17 let. Moja mama je zelo močna oseba. Nekoč me je soseda ozmerjala z zamorcem, ona pa je vdrla skozi njena vrata, jo zvlekla ven in jo prisilila, da se mi opraviči.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.