Šport > Nogomet
22 ogledov

Dvojnik 'naplahtal' Liverpoolčane

jurgen klopp EPA
Jürgen Klopp naj bi si takoj po prihodu v Liverpool privoščil novega audija RS6, vendar se je izkazalo, da gre za dvojnika, ki je na las podoben nemškemu strategu.

Številni navijači Liverpoola so mislili, da so trenerja angleškega velikana opazili, kako je v prestižnem avtomobilu znamke Audi zapuščal lokalno trgovino.

Fotografije novopečenega člana angleške Premier League so zaokrožile po družabnih omrežjih, kasneje pa se je izkazalo, da je šlo le za marketinško potezo prodajalne avtomobilov, ki je izkoristila podobnost med Kloppom in uslužbencem Johnom Veno.

''Ljudje me že celo večnost kličejo Klopp. Na ulicah in v barih pristopajo do mene in se želijo fotografirati. Povem vam, kaj se je v resnici zgodilo. Phil Thompson (nekdanji branilec Liverpoola, op. a.) svoj avtomobil včasih pripelje na servis. Mislim, da sploh ne ve mojega imena. Zavpil je 'Jurgen' in dejal, da bi morali posneti fotografijo, ki bi sprožila govorice,'' je povedal Vena.

''Posneli smo nekaj fotografij in od takrat je norišnica. Sinoči sva z dekletom umirala od smeha, saj se je mojemu telefonu mešalo. O tem je pisal The Metro, The Independent, BBC. Zelo je smešno, telefon mi ves čas zvoni,'' je dodal nagajivi prodajalec avtomobilov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.