Šport > Nogomet
47 ogledov

Džafić vs. Šeliga: "penali" za zastonj kosilo

Igra zmajev penal enajstmetrovka enajstmetrovke Olimpija Ljubljana Youtube
Na uradni Facebook strani ljubljanske Olimpije so pred zadnjo tekmo sezone objavili prvi del šaljive serije Igra zmajev. Vratarja Aleksander Šeliga in Elvis Džafić si s kamerama na glavi izbereta nekaj soigralcev (zraven je tudi pomočnik trenerja Darko Karapetrović), ki jima nato pomagajo v borbi za zastonj kosilo. Kdo ga je plačal? Več v videu.

Team Džaf so sestavljali "kapetan" ekipe Elvis Džafić, Boban Jović, Mitja Kovačević, Damjan Trifković in Antonio Delamea Mlinar, ekipo vratarja Aleksandra Šelige (Team Šele) pa Rok Baskera, Adnan Bešić, pomočnik trenerja Darko Karapetrović in Aris Zarifović.

"Met kovanca" je dobil Šeliga, ki je kot prvega za svojo ekipo izbral rutinerja Karapetrovića, Džafić pa se je odločil za Jovića. Na koncu upravičeno, saj sta se takoj za branilcema Zarifovićem in Kovačevićem izkazala za najbolj zanesljiva izvajalca.

Ekipa vratarja Džafića je začela silovito, Ljubljančan pa je ubranil strela Baskeri in Bešiću. "Džabe bom jedu ... Njam, njam, njam ..." se je že huronsko veselil Delamea, a kot se je izkazalo je bil to račun brez krčmarja, oziroma Šelige. Delamea je svoj strel poslal v prečko, kljub nekaj provokacijam pa je bil natančen tudi Karapetrović.

Zarifović hladen kot "špricer"

V drugi seriji so bili strelci bolj zbrani, Baskera je s "panenko" požel ovacije, izjemno izenačen obračun pa so morali na koncu odločiti dodatni streli do tedaj nezgrešljivih Jovića in Zarifovića. Prvi je pritisku podlegel Jović, kateremu je Šeliga prebral stel na svojo desno vratnico, Zarifović pa je nato poslal Džafića v napačno stran za veliko slavje.

"E, moj Jovo, spet si zaj**al celo tekmo ..." pa je bil komentar kapetana poraženega moštva Džafića, ki bo moral skupaj s soigralci seči globoko v denarnico ...

Njam, njam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.