Šport > Nogomet
38 ogledov

Džeka želi tudi Real! Težava: denar.

Žurnal24 main
Edina Džeka mediji že leto dni selijo iz Wolfsburga v največje klube. Zdaj se je seznamu le teh priključil Real Madrid. Jose Mourinho potrebuje zamenjavo za Gonzala Higuaina in Karima Benzemaja.

Osrednja španska športna časnika Marca in As sta se danes na dolgo in široko razpisala o prihodu 22-letnega Edina Džeka v madridski Real. Reprezentančni napadalec BiH in nemškega Wolfsburga naj bi na madridski stadion Santiago Bernabeu prišel v zimskem prestopnem roku in zapolnil vrzel, ki je nastala po poškodbi Argentinca Gonzala Higuaina. Južnoameriški napadalec bo zaradi poškodbe izven tekmovalnega pogona v naslednjih treh mesecih, špansko zasedbo pa naj bi zapustil tudi Francoz Karim Benzema, ki ni zadovoljil razvpitega portugalskega strokovnjaka Joseja Mourinha. Če Džeka vendarle ne uspejo pripeljati (odškodnina - predvidemo 25 milijonov evrov - se jim zdi previsoka), pa imajo še nekaj rezervnih opcij: Hugo Almeida (Werder Bremen), Emmanuel Adebayor (Manchester City), Romelu Lukaku (Anderlecht) in Nelson Valdez (Hercules).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.