Šport > Nogomet
3 ogledov

Džeko se je odločil

Žurnal24 main
Po odhodu Kakája v Real iz Madrida italijanski mediji možno okrepitev rdeče-črnih vidijo v bosanskem napadalcu Edinu Džeku.

Po odhodu Kakája v Španijo naj bi Brazilčevo mesto zavzel njegov rojak Ronaldinho, prva pomembna okrepitev v napadu pa naj bi bil 23-letni bosanski napadalec Edin Džeko, ki je v tej sezoni na 32 nastopih v Bundesligi v dresu Wolfsburga dosegel 26 golov. Sky Sports Italia je poročal, da naj bi bil dogovor potem, ko sta se podpredsednik Milana Adriano Galliani in direktor Ariedo Braida v Sarajevu sestala z napadalčevim očetom in menedžerjem, tako rekoč pred podpisom.

Manager Irfan Redžepagić je v ponedeljek dejal, da se njegov varovanec odloča med Arsenalom in Milanom, ter da se je na koncu odločil prestopiti v klub, za katerega navija od otroštva – Milan. Po pisanju italijanskih medijev je dogovor z igralcem že dosežen, bosanski reprezentant pa naj bi v žep letno pospravil dva milijona evrov. Odškodnina zanj znaša 30 milijonov evrov, vendar pa jo bodo Milančani v prihodnjih dneh skušali še nekoliko znižati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.