Šport > Nogomet
38 ogledov

Džinič dokončno zapušča Maribor

Elvedin Džinič je za Maribor odigral 161 uradnih srečanj. (Foto: Saša Despot) Žurnal24 main
Elvedin Džinič bo že ta mesec zaigral za Charleroi. Z Mariborom (pogodbo je imel do poletja) ni želel podaljšati. Samovoljno je podpisal za belgijski klub. Zdaj je privolil tudi Maribor.
Ker je Elvedin Džinič sprva samovoljno podpisal za Charleroi, so mu v Mariboru zagrozili, da bo treniral z mladinci in sedel na tribuni. Zlatko Zahovič naj bi pred dnevi dejal, da jim je zasadil nož v hrbet.

"Pogajanja so končana, z uspešnim razpletom za NK Maribor. Elvedin Džinič, ki ni želel podaljšati pogodbe z našim klubom (potekla bi 31. maja letos), odhaja v Belgijo. Njegova nova postojanka je Charleroi. Naš klub je prišel do dogovora s predstavniki belgijskega prvoligaša glede višine odškodnine pod veliko boljšimi finančnimi pogoji, kot je bila prva ponudba druge strani," so zapisali na uradni spletni strani štajerskega prvoligaša, potem ko je bilo jasno, da občasni slovenski reprezentant odhaja. "Dolgoletnemu članu vijoličastih (skupaj je odigral 161 uradnih tekem) želi NK Maribor vso srečo na nadaljnji nogometni poti, Džinič pa se bo novim soigralcem pridružil že v naslednjih dneh. V nadaljevanju sezone bo pomagal ekipi v boju za obstanek v ligi." Elvedin Džinič je postal peti legionar v Belgiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.