Šport > Nogomet
11 ogledov

Eduardo: Tony mu je bil druga žena

Takole je svoj drugi gol proti Cardiff Cityju dosegel Eduardo in se na najlepši Žurnal24 main
Eduardo se je leto po hudi poškodbi gležnja z dvema goloma vrnil v prvo ekipo Arsenala. "To je najlepši dan v mojem življenju," je dejal hrvaški napadalec.
 
 

Mislim, da je Tony preživel več časa z Eduardom kot z lastno ženo.

Arsene Wenger o odnosu Eduarda in kondicijskega trenerja Arsenala

 
Eduardo da Silva je na ponovljeni tekmi četrtega kola FA pokala proti Cardiff Cityju k zmagi s 4:0 prispeval dva zadetka. Zmagovito vrnitev med najboljše je hrvaški reprezentant, ki ga je igralec Birminghama Martin Taylor 23. februarja lani pokosil že v drugi minuti tekme, na igrišču proslavil s kondicijskim trenerjem Arsenala. Tony Colbert naj bi bil namreč najbolj zaslužen, da se je Dudu vrnil na zelenice. "To je bil najlepši dan v mojem življenju, saj sem dokazal, da lahko spet igram nogomet," je za Arsenalovo televizijsko postajo izjavil Eduardo. "Trenutek, ko sem dosegel gol, je bil nekaj posebnega, izjemno čustven. Zaradi tega sem tudi zajokal. Resnično, v očeh sem začutil solze," je še orisal sanjsko vrnitev na stadionu Emirates .



Eduardo je prvi zadetek dal v 20. minuti, drugega pa v 60. minuti iz enajstmetrovke. Nekaj minut za tem ga je trener Arsene Wenger potegnil iz igre, navijači pa so mu pripravili stoječe ovacije. "Gole sem proslavil s poljubljanjem poročnega prstana, saj so me žena Andreja, hčerka Lorena in vsa družina v preteklem letu trdno podpirali," na zahvale ni pozabil brazilski Hrvat. Arsenal se bo v osmini finala srečal z drugoligašem Burnleyjem , ki ga je izločil v ligaškem pokalu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.