Šport > Nogomet
15 ogledov

Ekspresni dogovor: Cassano v Milan!

Cassanov problematični karakter ni zamrl niti v Genovi. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Sampdoria in AC Milan sta dosegla dogovor – napadalec Antonio Cassano se za pet milijonov evrov, ki jih bosta kluba plačala njegovemu "lastniku" Realu Madridu, seli na San Siro.
Cassano brez tekme od oktobra!
Italijanski reprezentant Cassano je zadnjo tekmo odigral 24. oktobra, ko je Sampdoria remizirala z Interjem (1:1). V Serie A je letos odigral sedem tekem in zabil štiri gole, dvakrat pa podal.

Prestop Antonia Cassana iz Sampdorie k AC Milanu je po poročanju italijanskega športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport gotova stvar. Jutri (v torek) bo nekdanji napadalec Rome in Reala Madrida podpisal pogodbo, ki ga bo na San Siru obdržala do leta 2014. Kluba sta se celo dogovorila, da si bosta razdelila klavzulo petih milijonov evrov, ki je Cassana še vedno vezala na madridski klub.

O prestopu problematičnega nogometaša, ki je še pred meseci razlagal, kako se je "umiril", nato pa dokazal povsem nasprotno, se je šušljalo že nekaj časa, na koncu pa so bila pogajanja izpeljana v rekordno hitrem času, baje v le štirih dneh. Novim soigralcem se bo Cassano pridružil 27. decembra, ko bo skupaj z ostalimi Rossoneri odpotoval v Dubaj. Uradna potrditev prestopa bo sledila po novem letu, ko se bo 3. januarja odprl zimski prestopni rok.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.