Šport > Nogomet
19 ogledov

Eleke v pogovorih s klubi iz tujine

nogomet Saša Despot
Nogometaš Olimpije Blessing eleke je v pogovorih s klubi iz Turčije in Nemčije.

Napadalec Blessing Eleke je pred slabim letom dni za 800 tisoč evrov prestopil iz Gorice v Olimpijo, kar je najdražji prestop med slovenskimi klubi. V pogovoru za Completesportsnigeria.com je zdaj dejal, da se dogovarja za prestop v Turčijo ali Nemčijo.

Želi še višje

"Ko smo odigrali zadnje tekme pred zimskim odmoron, so si me ogledali predstavniki klubov iz Turčije in Nemčije, zdaj se pogovarjajo z mojimi agenti. Ti so mi dejali naj ostanem miren," je za spletno stran dejal 20-letni napadalec.

Elekeju se pogodba z Olimpijo sicer izteče šele leta 2019. "Veliko mi pomeni Bog. Seveda je treba dvigovati glavo in še naprej trdo delati. Hvaležen sm Bogu za to, kjer sem zdaj. Še najprej bom trdo treniral, da bi se povzpel še višje," je še povedal mladi Nigerijec.

Razočaran, ker ni bil član reprezentance

Ta je bil povabljen na reprezentančne priprave izbrane vrste do 23 let za nastop na olimpijskih igrah, a mu klub naj ne bi dovolil udeležbe. "Da, bil sem razočaran, ker nisem mogel zastopati svoje države. to si želi vsak igralec. Bil sem vesel vpoklica. Bil sem pripravljen, želel sem si prispevati svoj delež k uspehu. A v klubu so dejali ne, saj so želeli, da igram na nekaterih pomembnih tekmah. V klubu želijo znova osvojiti lovoriko prvaka. Moram priznati, da sem bil razočaran. Obljubili so mi, da se bom lahko reprezentanci pridružil kdaj drugič.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.