Šport > Nogomet
43 ogledov

Elsner bivši, na klopi pa presenečenje

luka elsner Youtube
Pri Olimpiji naj bi se odločili za nenavadno potezo.

Po slabem uvodu v spomladanski del sezone naj bi predsednik Olimpije Milan Mandarić poskrbel za radikalno potezo. Po porazih z Mariborom in Rudarjem se po pisanju Nogomanie od klopi poslavja Luka Elsner, na njegovo mesto pa bo sedel stari znanec Marijan Pušnik.

Predsednik Olimpije je zaenkrat še zanikal, da bi bil Elsner odpuščen, a se je po informacijah Ekipe že sestal s Pušnikom in dosegel ustni dogovor. Zanimivo je tudi, da so pri Olimpiji včeraj pozno zvečer, natančneje nekaj minut pred polnočjo, jutranji trening in medijski termin prestavili na popoldansko uro.

O tem ali bo Elsner v soboto še sedel na klopi je Mandarić za Sportal dejal: "Ne vem. Treba bo še premisliti." Mladi strateg pa celotne zadeve ne želi komentirati.

Na začetku minule sezone je Ljubljančane vodil Pušnik, ki se je nato kljub jesenskemu naslovu moral posloviti, zamenjal ga je Mako Nikolić, a so ga odnesle besede, ki jih je namenil napadalcu Blessingu Elekeju. Sledil je prihod Rodolfa Vanolija, Italijan se je z zmaji po 21 letih veselil prvega državnega naslova, nato pa je moral zapustiti igro zaradi neuspeha v Evropi in neprepričljivih domačih predstav. Zamenjal ga je Elsner.

Komentarjev 3
  • Lavdan 20:10 09.marec 2017.

    Upam da ne boš nasankal ali po dveh kolih spet lahko smučal.

  • Lavdan 10:22 09.marec 2017.

    Nagnati bi morali vse z narcisom Elsnerjem na čelu. Mislil sem tudi fuzbalerje, ker če si gnoj ni službe.

  • kapibara 09:46 09.marec 2017.

    Ma kjer so Ćefurji vmešani, je za SLOVENCE sranje