Šport > Nogomet
18 ogledov

Elsnerjeva opozorila zalegla

Luka Elsner Domžale Maribor PLTS Saša Despot
Trener Domžal Luka Elsner je bil po tekmi proti Slaviji nezadovoljen z sodniki, ki so nasprotnikom poklonili izenačujoči zadetek, zadovoljil pa ga je pristop njegovih nogometašev.

"Zagotovo nismo zadovoljni nad načinom, na katerega je bil dosežen nasprotnikov gol. Po našem mnenju je bil pred tem storjen prekršek nad Zecom, vednar smo ne glede na to proti kakovostni ekipi prikazali veliko dobrega, čeprav smo bili na trenutke tudi v težavah," se je nad napako poljskega sodnika v 87. minuti hudoval Luka Elsner, ki pa so ga po drugi strani z igro proti Slaviji (1:1) razveselili nogometaši.

"Predvsem v zadnjih dvajsetih minutah prvega polčasa smo malce izgubili nadzor nad tekmo. S preostalim delom srečanja smo opravili zelo dobro. Ob tem velja dodati, da smo še naprej v težkem ritmu treningov, tako da so bili padci osredotočenosti, ki so nasprotniku omogočili, da nam povzroča težave, pričakovani. Kljub temu je celotna slika dobra. Imeli smo priložnosti, da povišamo vodstvo, a nam žal ni uspelo," je dodal trener slovenskega prvoligaša.

Nadaljevanje prispevka in druge zanimivosti iz nogometnega sveta si preberite na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.