Šport > Nogomet
21 ogledov

Epski povratek: Maradona brcal in kamenjal fotografe

Maradona fotograf Argentina Buenos Aires incident napad
1/2
Youtube
Povsod je lepo, a doma je najlepše. Pregovor, ki drži kot pribit, razen če ste Diego Armando Maradona, ki se je v rodno Argentino vrnil, da bi videl svojega novorojenca, a je bil njegov povratek v domovino vse prej kot lep. Po incidentih na letu iz Dubaja je Maradona sredi ceste obrcal in kamenjal fotografe, ki so mu sledili z letališča v Buenos Airesu.

Diego Armando Maradona se je v sredo zvečer vrnil v Argentino, kjer ga je po dolgem letu iz Dubaja, na katerem se je sprl z enim izmed potnikov (ponudil mu je tablete za hujšanje), pričakala horda vsiljivih argentinskih medijev. 

Maradona se je v domovino odpravil, da bi obiskal novorojenca, ki mu ga je povila nekdanja partnerica Verónica Ojeda, toda pot je bila vse prej kot lahka. Po omenjenem prerekanju na letalu je moral z novim dekletom Rocio Olivo zapustiti letališče prek glavnega izhoda, saj se je pojavila težava z njenimi dokumenti na "zadnjih vratih".

Potem ko so Maradono in Olivo obkrožili številni novinarji, naj bi mitska desetica svojim telesnim stražarjem naročila, naj na silo odstranijo vsiljivce, ki so se odločili nekdanjemu članu Boce Juniors, Napolija in Barcelone slediti tudi v avtomobilu.

Maradona je sredi avtoceste povsem ponorel, ustavil svoje vozilo, začel metati kamenje v nadležne paparace, enega izmed njih pa je s svojo mitsko levico tudi brcnil. Z eno besedo: norišnica.

Komentarjev 1
  • 1111 14:13 16.maj 2013.

    ...bedaka namlatit, da bi si zapomnil, vsake brce...a ta zadeti pijanček še zmerom misli, da se lahko tako obnaša?? ...ima boga...ima... hehehe...