Šport > Nogomet
14 ogledov

Epsko: Irec srečal moža iz EA Sports

EA Sports narator glas Irec Youtube
Mladi Irec na YouTubu v zadnjih dneh podira rekorde z videoposnetkom, na katerem se pojavi z možakom, ki ga poznajo vsi športni navdušenci. A le po glasu.

"EA Sports – it's in the game!" je stavek, ki mnogim športnim navdušencem po celem svetu požene kri po žilah. Nekemu mlademu Ircu pa je pred dnevi uspel veliki met – spoznal je moža, čigar glas je ovekovečil vse največje naslove videoiger priznanega severnoameriškega podjetja od FIFA, NBA in NHL do Madden NFL in NASCAR

"Res je izjemen tip!! Spomini iz otroštva, ko sem odraščal in slišal njegov glas vsakič, ko sem prižgal svoj playstation!" je ob videu zapisal Sean Crossan, ki je tako spoznal svojega "idola" Andrewa Anthonyja.

Posnetek mladega Irca je na YouTubu v nekaj dneh že presegel milijon ogledov, potem ko mu je mož, ki ga (vsaj po glasu) pozna praktično cel svet, tudi pokazal, da še ni pozabil legendarnega mota.

Njegov glas je v primerjavi z letom 1994 doživel nekaj lepotnih popravkov (zgodovina FIFE):

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.