Šport > Nogomet
64 ogledov

Erdogan končal zajetje sodnikov

Turkey's Prime Minister Tayyip Erdogan addresses the media at the AK Party headq Turkey's Prime Minister Tayyip Erdogan addresses the media at the AK Party headq
Kakor je sedaj razkril Ibrahim Haciosmanoglu, predsednik turškega kluba Trabzonspor, ki je tri sodnike čez noč zaprl v slačilnico v stadionu, je za izpust le-teh odgovoren sam turški predsednik Recep Tayyip Erdogan.

Po tekmi med kluboma turškega prvenstva Trabzonspor in Gaziantepspor v sredo je prišlo do nenavadnega incidenta. Potem ko je bil domači klub Trabzonspor nezadovoljen z delo sodnikov - po mnenju predsednik kluba Ibrahima Haciosmanogla sodniki klubu niso prisodili enajstmetrovke proti koncu tekme - je predsednik kluba varnostnikom naročil, naj jih zaprejo v slačilnico.

"Naročil sem varnostnikom, naj sodnike pridržijo do jutranjih ur, ko bom v stadion prišel jaz. A pomembna oseba me je poklica in me prosila, naj ne osramotim Turčije. Obljubil pa mi je, da bo sojenje sodnikov preučila turška nogometna zveza," je v intervjuju za eno turških televizij povedal Haciosmanoglu o pogovoru s turškim predsednikom Erdoganom.

Varnostniki so tako sodnike izpustili po štirih urah, ob treh ponoči. Turška nogometna zveza (TFF) primer že raziskuje. "Svojega dejanje klub Trabzonspor ne more opravičiti z nepravičnim sojenjem," so s TFF sporočili že v četrtek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.