Šport > Nogomet
13 ogledov

Eriksson v Mehiko

Sven Goran Eriksson je moral zapustiti klop Manchester Cityja. Žurnal24 main
Nekdanji selektor angleške nogometne izbrane vrste Šved Sven-Göran Eriksson naj bi po koncu sodelovanja z Manchester Cityjem sprejel mehiški selektorski stolček.

Agent Sven-Göran Erikssona Juan Carlos Padilla je dejal, da je Šved sklenil dveletno pogodbo, in sicer do svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki leta 2010. Mehika išče selektorja že vse od marca, ko se je poslovila od Huga Sancheza, ker se mu z varovanci ni uspelo uvrstiti na olimpijske igre v Pekingu.

Oliveira podpisal za Real iz Zaragoze
Brazilec Ricardo Oliveira je zamenjal italijanski prvoligaški klub Milan in se tudi uradno pridružil španskemu Realu iz Zaragoze, za katerega je kot posojeni nogometaš igral minulo sezono, so sporočili iz vodstva kluba, ki je po tej sezoni izpadel v drugo ligo. Sedemindvajsetletni Brazilec je bil z 21 zadetki prvi strelec moštva. Real Zaragoza je to sezono španskega prvenstva Primera Division končal na 18. mestu in se tako seli v drugoligaško druščino.


Juventus je oko vrgel na Brazilca Amaurija. © Reuters

 

Juventus in Fiorentina v nakupe
Italijanska nogometna prvoligaša Juventus in Fiorentina naj bi se za novo sezono evropske lige prvakov okrepila v napadalnih vrstah. La Gazzetta dello Sport piše, da naj bi Brazilec Amauri podpisal pogodbo z Juventusom in s tem končal maratonska pogajanja s Palermom. Klub s Sicilije naj bi za 27-letnega napadalca prejel 12 milijonov evrov, poleg tega pa naj bi iz Juventusa v Palermo prišel še Antonio Nocerino . Amauri naj bi z Juventusom, ki bo moral v kvalifikacije Lige prvakov, podpisal štiriletno pogodbo, po kateri naj bi prejemal po 4,1 milijona evrov na leto.

Ta teden naj bi se zgodil tudi prestop Alberta Gilardina iz Milana v Fiorentino, vreden 15 milijonov evrov. Medtem naj bi bili pri Milanu navdušeni nad brazilskim napadalcem Rome Mancinijem , vendar naj bi se zanj zanimali tudi pri italijanskem prvaku Interju.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.