Šport > Nogomet
25 ogledov

Estonci spet udarili, tokrat po sodniku!

Viktor Kassai Facebook Estonija Facebook
Estonci so po zmagi Slovenije nad Srbijo v zahvalo vratarju Samirju Handanoviću, ki jim je z ubranjeno enajstmetrovko omogočil pot v dodatne kvalifikacije za Euro 2012, postavili Facebook stran. Estonski navijači so se za podobno potezo odločili tudi po petkovi tekmi proti Irski. Slaba predstava glavnega sodnika Viktorja Kassaia je namreč rodila "Viktor Kassai dislike" stran, ki je všeč že skoraj 29 tisoč uporabnikom.

"Izključitve so odvisne od okusa, se mi zdi. Odvisno od tega, kako se počutiš. Mogoče je bila prva plod naše napake, ampak naslednja je bila povsem druga zgodba," je po visokem porazu Estonije proti Irski (0:4) bentil selektor baltske države Tarmo Ruutli. Estonci, ki so se na račun Slovenije in Srbije tako nepričakovano uvrstili v dodatne kvalifikacije za Euro 2012, zdaj svojo jezo stresajo nad glavnega sodnika, Madžara Viktorja Kassaija. Kassai je izključil dva estonska nogometaša in jim pokazal še štiri rumene kartone, Estonci pa so prepričani, da je v Talinu več kot očitno sodil v irsko korist.

V času pisanja se je Facebook strani "Viktor Kassai Dislike pridružilo že skoraj 29 tisoč uporabnikov tega omrežja. Za primerjavo: stran "Handanovic, the estonian hero", ki je bila postavljena po zmagi Slovenije nad Srbijo, je trenutno všeč nekaj več kot štiri tisoč uporabnikom.

Na YouTubeu se je objavil tudi analitični posnetek sodnika Kassaija z naslovom: "Viktor Kassai, kakšen idiot?" O pravilnosti njegovih odločitev presodite sami:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.