Šport > Nogomet
20 ogledov

Eto'o bi proti Barci pisal zgodovino

1/2
Žurnal24 main
Inter je v petek zvečer po zmagi nad Juventusom (2:0) znova prevzel vodstvo v Serie A. Samuel Eto'o in soigralci pa so misli že usmerili proti prvi polfinalni tekmi Lige prvakov proti Barceloni.
Maicon zabil najlepšega
Inter je Juve ugnal z zadetkoma Maicona in Eto'ja. Še posebej lep gol je zabil Brazilec, ki si je žogo dvignil na robu kazenskega prostora ter z atraktivnim strelom v dolgi kot premagal Gigija Buffona. Eto'o je po koncu srečanja dejal, da je zanj to zagotovo najlepši zadetek v letošnji sezoni. V dodanem zavihku si omenjeni zadetek lahko tudi pogledate.

Italijanska Serie A se je tokrat začela že v petek, ko sta se na prvi tekmi 34. kola pomerila Inter in Juventus. Črno-modri so staro damo iz Torina brez večjih težav odpravili z 2:0 in se znova zavihteli na vrh Serie A. Drugouvrščena Roma ima sicer tekmo manj in v primeru nedeljskega uspeha na vročem mestnem derbiju proti Laziu bi sinovi volkulje znova prevzeli vodstvo na lestvici.

Nogometaše iz mesta mode pa trenutno bolj kot prvenstvo zanima Liga prvakov. V torek jih v najelitnejšem evropskem klubskem tekmovanju čaka prvo polfinalno srečanje proti Barceloni. Pred četo kontraverznega Joseja Mourinha je izjemno težka naloga, kar pa ne pomeni, da se bodo igralci Interja predali vnaprej. Med najbolj motiviranimi bo zagotovo kamrunski stroj za zadetke Samuel Eto'o, ki je pred začetkom letošnje sezone prav iz Barcelone prestopil k Interju.

"V tekmo z Barcelono moramo iti pametno, ker se taki dvoboji odločajo z glavo. Bom slavil zadetek proti Barceloni? Na San Siru zagotovo. Na Camp Nou pa iz spoštovanja do navijačev, ki so v preteklosti navijali tudi zame, ne,“ je pred torkovim obračunom na kultnem San Siru napovedal strelec drugega zadetka Interja za zmago proti Juventusu in dodal: "Barcelona je najmočnejša ekipa na svetu, toda vsako srečanje nudi svoje priložnosti, mi pa želimo pisati zgodovino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.