Šport > Nogomet
7 ogledov

Eto'o ne v Inter, ampak v Milan

Samuel Eto'o vodilnim v Barceloni in Interju povzroča sive lase. Žurnal24 main
Vse je kazalo na to, da je zamenjava Ibrahimovića in Eto'oja končana zadeva, vendar pa je kamerunski nogometaš spet poskrbel za zaplet. Ne želi prestopiti v Inter, pač pa v Milan.

Italijanski mediji so pograbili izjavo napadalca Barcelone Samuela Eto'oja, da ne želi v Inter, pač pa v Milan. Med Interjem in Barcelono naj bi bilo vse dogovorjeno za menjavo Eto'oja Aleksandra Hleba in 40 milijonov evrov za napadalca Interja Zlatana Ibrahimovića. Vodilni v obeh klubih pa očitno niso računali na trmastega Kamerunca, ki ima drugačne načrte. "Želim biti najbolje plačan nogometaš v moštvu. Dajte mi 15 milijonov evrov takoj in deset za vsako leto pogodbe," je svoje pretirane zahteve upravi Interja predstavil Eto'o. V Interju so na njegove zahteve le odmahnili z roko in mu sporočili, naj na vse skupaj pozabi.

Zaradi nerealnih Afričanovih zahtev je posel zdaj pod velikim vprašajem. Ibrahimović želi v Barcelono, trener Kataloncev Pep Guardiola ne želi Eto'oja, končnega dogovora pa ni. Sky Italia medtem poroča, da bo Eto'o zagotovo zapustil Španijo in se preselil v mesto mode, a k Milanu. V drugi fazi pregovorov z Interjem je Eto'o zahteval 12 milijonov plače, klub pa mu je ob določenih bonusih ponudil tri milijone manj. Podobne zahteve bo Kamerunec po vsej verjetnosti postavil tudi vodstvu Milana, tako da se zna vse skupaj še bolj zaplesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.