Šport > Nogomet
66 ogledov

Eto'o se je objemal s policisti

Samuel Eto'o Youtube
Kamerunec Samuel Eto'o si je privoščil nenavadno potegavščino. Po zadetku je stekel proti ograji, kjer so se nahajali novinarji in policisti ter enemu izmed slednjih celo vzel kapo.

Že nekaj časa se šušlja, da naj bi bil Samuel Eto'o nezadovoljen pri Anžiju, kamor se je iz Interja preselil avgusta lani. Njegovo nezadovoljstvo je še toliko bolj zanimivo, ker je 31-letnik najbolje plačani igralec na svetu, saj njegova letna plača znaša vrtoglavih 20 milijonov evrov.

Na obračunu proti Lokomotivi Moskvi je Kamerunec ob svojem drugem zadetku stekel do tribune in se objemal s policisti, nato pa enemu izmed njih izmaknil še kapo, ki si jo je nataknil na glavo. Z zadetkom je Eto'o tudi prekinil strelski post, zato je po izjemnem prodoru, ki si ga lahko ogledate v videu, tudi sledilo takšno slavje.

Po novem naj bi Kamerunec spet užival v igranju nogometa in namerava sezono končati v Anžiju, čeprav se je pred kratkim namigovalo, da naj bi se vrnil v eno izmed najmočnejših evropskih lig.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.