Šport > Nogomet
13 ogledov

Eto'oju tri tekme in 30.000 €

Ezo'o se Cesarju ni opravičil. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Samuel Eto'o, ki je na tekmi Interja in Chieva branilca Chieva in slovenske reprezentanca Boštjana Cesarja udaril z glavo v prsi, bo počival tri tekme, plačal pa bo tudi 30 tisoč evrov kazni.

Znana je kazen za Samuela Eto'oja, ki je v nedeljo na tekmi svojega Interja proti Chievu slovenskega branilca Boštjana Cesarja – v slogu Zinedina Zidana na SP 2006 – udaril z glavo v prsi. Kamerunski napadalec bo moral plačati 30 tisoč evrov, poleg tega pa bo počival tri tekme. Boštjan Cesar ni dobil nikakršne kazni.

"Televizijski posnetek prikazuje, da je igralec Chieva Cesar, potem ko ga je napadalec Interja udaril v prsi, padel na tla. Sodnik se na to ni odzval, ker je pozornost usmerjal na druge dogodke na igrišču. Televizijski posnetek dokazuje nasilno vedenje Eto'oja," med drugim piše v uradni obrazložitvi. Inter je sicer na odločitev disciplinskega sodnika Giampaola Tosela že napovedal pritožbo. Kamerunski napadalec si bo s tribune ogledal srečanja s Parmo, Laziem in Ceseno.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.