Šport > Nogomet
10 ogledov

Fabio Capello naj odstopi!

Žurnal24 main
Po navedbah angleškega časnika Daily Mirror, naj bi številni angleški reprezentanti zahtevali odstop selektorja Fabia Capella. Razburilo naj bi jih njegovo poročilo, ki je včeraj prišlo v svetovne medije.

Po poročanju angleškega časnika Daily Mirror, naj bi nekaj zvezdnikov angleške nogometne reprezentance zahtevalo odstop selektorja Fabia Capella. Razlog za to naj bi bile njegove ocene iger posameznih reprezentantov na nedavno zaključenem svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki, ki so v soboto nekeko pricurljale v javnost.

Spomnimo. V soboto je v javnost prišlo poročilo italijanskega strokovnjaka, ki ga je slednji pripravil za angleško nogometno zvezo. Dokument je razburil celotno angleško nogometno javnost in čeprav je Capello zahteval, da se poročilo umakne iz medijev, je bilo storjeno napako že nemogoče popraviti. Nekateri celo namigujejo, da se je angleški nogomet znašel na najnižji točki v zadnjih 40 letih.

Angleški časnik navaja tudi izjavi dveh angleških zvezdnikov, ki pa vsaj zaenkrat ne želita biti imenovana. "Nogometna zveza bi ga morala odpustiti, v nasprotnem primeru bi moral sam podati odstono izjavi," pravi eden izmed zvezdnikov reprezentance.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.