Šport > Nogomet
15 ogledov

Fàbregas Barçin rezervni načrt

sport_fabregas_arsenal_epa Žurnal24 main
Predsednik Barcelone Joan Laporta je razkril, da se bodo Katalonci v lov na Cesca Fàbregasa odpravili le, če jim v svoje vrste ne bo uspelo privabiti Francka Riberyja iz Bayerna.
 
 

Če so oni zainteresirani za prodajo, smo mi zainteresirani za nakup. Če pa ne bo uspelo, potem se bomo usmerili na Fabregasa.

Joan Laporta

 
Aktualne zmagovalce Lige prvakov so v zadnjem času pogosto povezovali z Cescom Fàbregasom, ki je že nekaj časa član londonskega Arsenala. Barcelona naj bi bila zanj pripravljena odšteti okoli 45 milijonov evrov. A očitno bo do Fàbregasovega prestopa v Barço preteklo še kar nekaj vode, saj je predsednik katalonskega ponosa Joan Laporta razkril, da je Fàbregas drugi na seznamu želja. Na prvem mestu je Francoz Franck Ribery. "Za Riberyja smo se zanimali po razumni ceni, a nam ga Bayern ni želel prodati. Če so oni zainteresirani za prodajo, smo mi zainteresirani za nakup. Če pa ne bo uspelo, potem se bomo usmerili na Fà bregasa," je dejal Laporta in še pripomnil: "V primerjavi z njim na trgu ni enakovredne alternative. Bomo videli, kako se bo razpletlo. Po lanski sezoni pa potrebujemo le nekaj manjših popravkov: novega branilca na levi strani, osrednjega branilca, igralca sredine igrišče in napadalca." Naj spomnimo, da se je za Riberyja zelo resno zanimal tudi Real, a so Bavarci po mnenju kraljevega kluba zanj zahtevali preveč denarja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.