Šport > Nogomet
8 ogledov

Fabregas: Eguren je žalil mojo družino

Theo Walcott in Cesc Fabregas sta se veselila prepričljive zmage nad Villarrealo
1/35
Žurnal24 main
Kapetan Arsenala Cesc Fabregas po uvrstitvi v polfinale Lige prvakov ni skrival ogorčenja nad vedenjem Villarrealovega Urugvajca Sebastiana Egurena. Ta naj bi počel marsikaj.

Arsenal se je z bleščečo predstavo in zmago s 3:0 na svojem stadionu Emirates uvrstil v polfinale elitnega klubskega tekmovanja stare celine. Igralec sredine igrišča in kapetan topničarjev Cesc Fabregas je bil navdušen nad uspehom svojega moštva, malo manj pa nad potezami urugvajskega nogometaša Sebastiana Egurena v dresu Villarreala.

"Vso tekmo me je nadlegoval. Žalil je mene in mojo družino. Ob prekinitvah me je dvakrat udaril s komolcem. Zelo me je razočaral," je Fabregas po tekmi dejal španskim medijem. Arsenal se bo v polfinalu v velikem otoškem obračunu pomeril z Manchester Unitedom. Kot je španski reprezentant zaupal angleškim novinarjem, zdaj še ne razmišlja o dvoboju z rdečimi vragi. Še manj pa ima v mislih morebiten finalni obračun z nekdanjim klubom Barcelono. "Moramo iti korak za korakom. Sanje so seveda dovoljene, ampak ostali smo trdno na tleh. Nihče ni pričakoval, da bomo s tako mladim moštvom prišli do polfinala. To je res neverjetno," je še dejal Cesc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.