Šport > Nogomet
14 ogledov

Fabregas: Nisem simuliral, Medel me je udaril

Fabregas PrtSc Youtube
Po tekmi 6. kola med Sevillo in Barcelono, Sevilla trdi, da so sodniki sodili v korist Barce. Cesc Fabregas naj bi simuliral udarec v glavo v 72 minuti, zaradi česar je bil izključen igralec Seville Gary Medel.

Čilenca Garya Medela je sodnik izključil, potem ko naj bi Cesca Fabregasa udaril z glavo. Igralca sta res imela bližnje srečanje, vendar videoposnetek dokazuje, da sta trčila s prsmi, nato pa naj bi Fabregas odigral udarec v obraz.

Glavni sodnik daleč od dogajanja

Kljub temu, da je bil glavni sodnik v času incidenta daleč od kraja dogajanja, je zaradi odločitve stranskega sodnika povlekel rdeči karton.

Vse skupaj se je zgodilo, ko je Sevilla vodila z 2:1, kar še bolj razburilo nogometaše Seville.

Fabregas se je razburil

Po končani tekmi, na kateri je Barcelona povedla s 3:2, je Fabregas na vprašanje španskega novinarja, ali je šlo za simulacijo, zabrusil, da nikakor ne. "Če želite, vam lahko pokažen, kaj mi je storil Medel," in dodal, da je važno kakšen je bil Medelov namen.

Komentarjev 3
  • naj_pojasnim 11:54 30.september 2012.

    haha, a ne Fabregas, vec kot fer....

  • mrki 11:52 30.september 2012.

    tipično za Barco - nič novega!!sčasoma bo večina sšoznala da Barca ima vsaj v 70% pomoč sudije !!

  • pravaresnica123 11:48 30.september 2012.

    Nategun simulantski! Še Maribor bi lahko igral v španski prvi ligi (in bil na vrhu lestvice), če bi sodniki sodili po takem kriteriju. Lahko serejo in simulirajo kolikor hočejo, ampak 100 pik do konca prvenstva pa ne bodo nabrali.