Šport > Nogomet
17 ogledov

Fabregas si zasluži povratek v Barco

Kje bo svojo športno pot nadaljeval Cesc Fabregas? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pred nami je nov prestopni rok in znova so oživela namigovanja o povratku "izgubljenega sina" Cesca Fabregasa v rodno Katalonijo. Zdaj se je oglasil napadalec David Villa.

Napadalec Barcelone in španske reprezentance David Villa je svoj klub javno pozval, da podpišejo pogodbo z Arsenalovim kapetanom Cescom Fabregasom. Po mnenju Ville si rojeni Katalonec "zasluži povratek". Tudi Fabregas sam je javno že večkrat izrazil željo po povratku v  klub, kjer je naredil prve nogometne korake. "Cel svet Fabregasa pozna kot nogometaša in se zaveda, kaj bi prinesel klubu s svojim prihodom. Kot oseba si je Cesc zaslužil povratek v Barcelono. Tukaj je njegova družina in to je klub, kjer je začel igrati. Bilo bi mi v veliko zadovoljstvo, če bi postal član našega kluba. Bil bi srečnejši zaradi njega, ker si je to zaslužil, in bil bi srečnejši zaradi sebe, ker bi dobil novega soigralca," je dejal Villa.

Ga bo Wenger spustil?
Po poročanju španskih medijev naj bi bil Fabregas na vrhu želja Barcelone in zdi se, da so izpolnjeni vsi pogoji za odmevni prestop, kar pa je daleč od resnice. Pri Arsenalu se kar tako ne bodo odrekli prvemu zvezdniku. Francoski strateg Arsene Wenger pa se za zdaj zdi neomajen, ko pogovor nanese na prestop Fabregasa. A vsakdo ima svojo ceno. Tudi Fabregas. Po nekaterih ocenah bi Arsenal svojega talismana izpustil za okoli 50 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.