Šport > Nogomet
30 ogledov

Facebook skupina proti Soldu

Soldo ima malo oboževalcev, a veliko nasprotnikov. (Foto: Facebook) Žurnal24 main
Na spletnem omrežju Facebook se je danes pojavila nova skupina. "Soldo raus!" (Soldo, ven!) je njeno ime, uperjena pa je proti trenerju Kölna Zvonimirju Soldu. Skupina kmalu do 2000. člana.

Uspešni časi nogometnega kluba Köln so po povratku med elito dokončno zaključili s prihodom hrvaškega trenerja Zvonimirja Solda. Katastrofalna lanska sezona, v kateri so se kozlički dolgo časa spogledovali z izpadom, se nadaljuje tudi v letu 2010. Köln je z Milivojem Novakovićem in Mišom Brečkom po sedmih tekmah na mestih, ki vodijo v drugo ligo in navijači so spet na robu živčnega zloma.

Najnovejši poizkus "sesutja" Soldovega režima je prišel prek spletnega omrežja Facebook, kjer se je pojavila skupina Soldo raus! in kjer se zbirajo njegovi nasprotniki. Med bolj znanimi člani skupine sta nekdanji vratar Reala Madrida, Kölna in nemške reprezentance Bodo Illgner, pridružil pa se mu je celo rezervni vratar kozličkov Thomas Kessler! Obeh slovenskih reprezentantov trenutno (še) ni v skupini, še posebej pa bi "Raus!" Soldu z veseljem rekel Novaković, ki zadnje čase bolj kot ne sedi na klopi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.