Šport > Nogomet
19 ogledov

Falcao, "El Tigre", spoznal pravega tigra

Falcao tiger Atletico Madrid Vicente Calderon Lorelei Dahiana kletka
1/4
Youtube
Kaj točno je po glavi rojilo Atléticu Madridu, ki je svojega najboljšega igralca Radamela Falcaa poslal na slikanje z 250-kilogramskim tigrom, ostaja skrivnost. Izvrstni kolumbijski napadalec z vzdevkom "El Tigre" (tiger, op. a.) se je na stadionu Vicente Caldéron kljub vsemu dobro zabaval, malce manj pa njegova spremljevalka.

"Zadovoljen sem, to je nekaj, česar nisem doživel še nikoli. Upam, da bom užival. Ja, malce me je strah," je pred prihodom na zelenico stadiona Vicente Caldéron razlagal Radamel Falcao. Junak evropske sezone Atlética Madrida, znan tudi pod nadimkom "El Tigre", je lahko spoznal svojega daljnega sorodnika, iz cirkusa Mundial pa so mu pripeljali kar dva.

"Hočem se ga dotakniti, ampak ne vem, če si ga bom upal," je ob pogledu na 250-kilogramsko bengalsko tigrico Carlo priznal Kolumbijec. Trikrat lažji sibirski tiger Arthur je bil seveda pravi palček proti samici, ki je igrala tudi v filmih Gladiator in Dos Hermanos. S strahom je svojega izbranca opazovala tudi mična Lorelei Dahiana.

"Se ga je Russel Crowe bal?" je Falcao pobaral oskrbnico tigrice. "Kdor se ne boji tigra, je neumen," mu je odvrnila cirkuška mojstrica. "Imel sem se zelo lepo, to je bila zame unikatna dogodek. Težko je priti v kontakt stakšno živaljo, kot je ta," je bil po bližnjem srečanju zadovoljen Falcao.

Atléticovi navijači si lahko oddahnejo.

Takole je svojega kosmatega prijatelja spoznal Falcao:

Komentarjev 1
  • Nejc Roškar 12:51 13.maj 2012.

    http://www.powerplaymanager.com/r773870Ce koga zanima super igra manager, kjer lahko izberes hokej ali nogomet in se pomeris z ljudmi iz celega sveta.V bodoce pa prihaja se rokomet,kosarka, tenis, F1, in se mnogo sportov.