Šport > Nogomet
26 ogledov

Fenerbahče nudi Oliću 7 milijonov

Olić je do zdaj nastopal za Marsonio, Hertho, Zagreb, Dinamo, CSKA, HSV in Bayer Žurnal24 main
Turški Fenerbahče naj bi si Bayernovega Ivico Olića zaželel tako močno, da mu je ponudil kar sedem milijonov evrov letnih prihodkov.
Bayern se je v Ligi prvakov prebil vse do finala, kjer mu je načrte prekrižal Inter. Na domačem prizorišču so Bavarci osvojili tako prvenstvo kot pokal.

Kljub dejstvu, da ni več rosno mlad, je bil Ivica Olić eden od osvežujočih pljuskov lanske Lige prvakov. Zabil je sedem zadetkov, ki so bili gotovo med glavnimi razlogi, da so se ga polakomnili številni evropski klubi. Najbolj zagrizen je očitno Fenerbahče, ki mu ponuja letno plačo kar sedem milijonov evrov, kar je dvakratnik njegovega prihodka v Bayernu, piše Večernji list.

Olićev tabor zavrača resnejše pogovore, ne da bi Turki pred tem stopili v stik z Bavarci. Ti naj bi po nekaterih informacijah dobil 15 milijonov evrov odškodnine. Kmalu 31-letni Olić ima sicer z Bayernom še dveletno pogodbo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.