Šport > Nogomet
20 ogledov

"Fergie" si želi Guardiole

Sir Alex Ferguson Žurnal24 main
Ferguson, ki je že pred časom dejal, da bi si na klopi po svoji upokojitvi želel videti Pepa Guardiolo, je sedaj za EMD tudi uradno povedal, da si za naslednika želi prav mladega Katalonca.

Sir Alex Ferguson išče zamenjavo zase na klopi Manchester Uniteda, kot je izvedel španski portal El mundo deportivo, pa je njegov najljubši kandidat sedanji trener Barcelone Pep Guardiola. Škot na klopi Manchestra bo ob koncu leta dopolnil 69 let in misli, da je čas, da se njegovo delo pri Unitedu po 24 letih zaključi. Ferguson meni, da je njegova upokojitev blizu in da bi najboljša zamenjava zanj bil prav Guardiola.

Guardiola ima z Barcelono pogodbo zgolj do konca letošnje sezone, že po koncu lanske pa se je njegovo ime povezovalo prav z Manchester Unitedom. Ferguson v Guardioli po pisanju EMD-ja vidi trenerja, ki bi znal moštvo Uniteda še izboljšati in mu dodati novih taktičnih zamisli pri igranju nogometa, ki je v Angliji najmanj značilen za Otok. Ferguson bi Guardioli ponudil ogromen znesek in zajetno število let na klopi kluba iz Manchestra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.