Šport > Nogomet
0 ogledov

Ferguson bo vztrajal še štiri leta

Alex Ferguson Žurnal24 main
Sir Alex Ferguson že več kot 25 let sedi na klopi Manchester Uniteda in še ne namerava zapustiti Old Trafforda. Škot pravi, da bo ostal še štiri leta in v tem času poskušal osvojiti še nekaj lovorik.

Nogometaši Manchester Uniteda so s sobotno zmago proti Norwichu z 2:0 v Premier League popravili klubski rekord v številu zaporednih domačih zmag iz sezone 1904/1905. Zadetka Andersona in Dannyja Welbecka sta rdečim vragom prinesla že 19. zaporedno ligaško zmago, vključujoč tudi zmage ob koncu prejšnje sezone, kar je izjemen niz, ki hladnega ni pustil niti legendarnega Alexa Fergusona. "Doma smo preprosto sijajni," je dejal Škot.

Ferguson je pri Unitedu na klopi že več kot 25 let. Rdečih vragov pa v kratkem še ne namerava zapustiti. "Načrtujem, da bom trener še štiri leta," je dejal Ferguson in dodal: "Želim osvojiti še nekaj lovorik in nato oditi. Mojemu nasledniku ni treba skrbeti. Ko bom odšel, mu bom pustil tako močno ekipo, da bo samo nadaljeval moj niz. United bo močan tudi po mojem odhodu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.