Šport > Nogomet
19 ogledov

Ferguson in Van Gaal kujeta načrt

van gaal ferguson EPA
Šef Manchester Unieta Louis van Gaal se je za nasvet pri sestavi ekipe za prihajajočo sezono obrnil na nekdanjega stratega rdečih vragov Sira Alexa Fergusona.

Nizozemski strateg na klopi Manchester Uniteda je pred začetkom prestopnega roka dobil zeleno luč za nakup novih okrepitev v vrednosti več kot 200 milijonov evrov. Van Gaal se je za pomoč obrnil Sira Alexa Fergusona, ki bo poskušal vnovčiti svoj vpliv, s katerim bi na Old Trafford pomagal pripeljati več zvenečih imen svetovnega nogometa.

Legendarna stratega sta se po koncu sezone sestala na večerji v Manchesteru, poroča angleški Daily Mirror, kjer naj bi se pogovarjala o sestavi ekipe za prihodnjo sezono. Ferguson je že pred časom dejal, da bo svojemu kolegu pomagal po najboljših močeh, da rdeče vrage popelje nazaj na pota stare slave.

Škotski strateg je kljub slovesu od trenerskega stolčka angleškega velikana ostal tesno povezan z Manchester Unitedom, kjer še vedno uživa veliko spoštovanje. Na seznamu Van Gaalovih želja so Gareth Bale, Karim Benzema, Mats Hummels, Ilkay Gundogan, Edinson Cavani in nenazadnje tudi Cristiano Ronaldo, s katerim se Ferguson še danes odlično razume.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.