Šport > Nogomet
25 ogledov

Ferguson osvajal lovorike kot Super Mario

Ferguson Manchester United Old Trafford kariera Super Mario videoigra igrica Youtube
Ob slovesu Sira Alexa Fergusona se je na spletu pojavilo veliko videoposnetkov, ki so skušali primerno obeležiti njegovih 26 let pri Manchester Unitedu. A kaj takšnega še niste videli.

Anton Alfy se je namreč v slogu legendarne videoigre Super Mario Bros inovativno lotil kariere Sira Alexa Fergusona pri Manchester Unitedu. Super Mario, oziroma Sir Alex, skozi posnetek tudi primerno posivi, njegovo prvo težavno obdobje na Old Traffordu pa spremljata tema in slabo vreme.

Po tem, ko prebere transparent "Tri leta izgovorov", na katerem ga je eden izmed navijačev famozno pozval k odstopu, sledi serijsko osvajanje lovorik, ki se je začelo s slavjem v finalu pokala FA na Wembleyju leta 1990. 

Potepta Mourinha, Wengerja, Beníteza, ...

"Super Fergie" se v izvrstnem videu ustavi tudi na Camp Nouu, Lužnikih, za konec pa še na Old Traffordu, kjer je po zadnji tekmi lanske sezone v zrak dvignil še svojo poslovilno lovoriko za naslov prvaka Premier League.

Vmes seveda potepta še figurice, ki spominjajo na Joséja Mourinha, Arsèna Wengerja in Rafaela Beníteza.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.